Den senaste upptäckten bekymrar fansen

Adeles turné är i spillror efter att de upptäckte…

Adele kan vara att droppa mikrofonen, bokstavligen. I en tweet fredag ​​kväll avbröt sångaren de två sista programmen av hennes turné, en turné som hon hade antyddat kan vara hennes sista på grund av skadade stämband. “På medicinsk rådgivning kan jag helt enkelt inte utföra under helgen. Att säga jag Jag skulle ha en fullständig underdrift, “skrev hon.

Adele berättar fansen denna turné kan vara hennes sista

Adele hade redan berättat fans att hennes nuvarande live-turné kan vara hennes sista.

“Touring är en märklig sak, det passar mig inte särskilt bra. Jag är en riktig homebody och jag får så mycket glädje i de små sakerna”, skrev Adele i ett brev till Instagram i veckan.

“Dessutom är jag dramatisk och har en hemsk historia av turné … Jag har bara gjort denna turné för dig och förhoppningsvis påverkar dig hur några av mina favoritartister har haft på mig live. Och jag ville ha min sista visar att vara i London eftersom jag inte vet om jag någonsin kommer att tur igen och så vill jag ha min sista gång att vara hemma. “

Det här är inte första gången som Grammy-vinnaren, som har pratat om hennes kamp med scenskräck, har föreslagit att hon har gjort turnering.

“Jag vet inte om jag någonsin kommer att turnera igen,” sa Adele under en show i Nya Zeeland i mars. “Den enda anledningen till att jag turnerar är du.”

Adele tog också ledig tid efter att ha blivit moder under 2012.

“Min huvudsakliga sak är mamma, då är det jag, då är det jobb”, sa Adele till Vogue förra året. “Jag tror att jag var tvungen att ta rätt tid för att låta folk sakna mig. Jag missade inte att vara i rampljuset.”

Adele kan lämna strålkastaren under överskådlig framtid, men hon lämnade dörren öppen för en annan hej.

Reply