Hemligheten till Perfect Timing

Tro det eller inte vara på rätt ställe vid rätt tidpunkt kan vara ett lärt attribut. Gör dig redo att lära dig hemligheterna för perfekt timing.

Acceptera saker som vi inte kan ändra

För att få timing att arbeta för oss är det första vi behöver förstå att vi måste lära oss att acceptera saker som vi inte kan ändra som Serenity Prayer säger. Vi behöver verkligen förstå att du kanske tycker att det är hemskt att något särskilt hände. Om du kunde acceptera saker och försöka få perspektivet att de händer av en anledning. Det är så att du kan börja göra ditt liv bättre och börja ha timing arbete för dig. Så snart du kan acceptera detta kan du fortsätta.

Ibland tycker vi att sakerna är negativa; Det var verkligen inte en negativ upplevelse när du tittar tillbaka på det. Ett bra utseende och perspektiv på timing är Steve Jobs påbörjande tal vid Stanford University 2005. Om du har möjlighet, lyssna på den på You Tube. Det gör dig verkligen förstå att ibland måste du bara låta saker hända istället för att vara resistenta eller dömande.

Tro på öde

Du måste tro att sakerna tränar. Tro att de arbetar mot ditt större gott, detta förtroende hjälper dig att dra nytta av dessa utmaningar. Ju bättre du hanterar dina utmaningar desto mer förberedd är du att hantera andra saker som kan komma dig. När du börjar förstå att saker inträffar i tid och att varje ögonblick något händer för dig gör det verkligen en stor skillnad.

Var proaktiv

Var proaktiv om utmaningarna i ditt liv. Om något inte går bra måste du titta på det och säga varför? Ändra ditt fokus och förstå att du är proaktiv mot dessa områden i ditt liv och tillåta timing att fungera för dig.

Att bli proaktiv, ställa in mål, med hjälp av en tidskrift, ställer dig verkligen inför 99,99% av befolkningen. Inte att det här är en tävling, men vi försöker leva ett fantastiskt, dynamiskt liv. Att bli proaktiv är ett av de första stegen i att kontrollera vårt resultat genom att styra hur vi lever och låta saker fungera för oss. Det sätter nyckeln i bilen och körning, istället för att låta någon annan köra.

Reply