Descoperirea esenței tale

În viață, pe măsură ce ne ocupăm de sarcinile zilnice, este atât de ușor să pierdem din vedere un fapt foarte important: sunteți cea mai importantă resursă. Ideile, abilitățile, calitățile și caracteristicile tale … esența ta … sunt ceea ce te va propulsa spre succes sau vei împiedica progresul tău dacă o vei permite. Care va deveni realitatea voastră?

Îți amintești să faci un “Pluses vs. Minuses” / Good Versus Bad “T”? Ei bine, e timpul să scoatem pixul și hârtia sau să aprindem calculatorul. “T” dvs. va avea o parte marcat avantaje și celelalte marcate dezavantaje. Coloana avantajelor dvs. va conține toate “activele” pe care le aduceți la masă. Coloana dezavantaje va conține toate “pasivele”. Nu uitați să fiți realiști, temeinici și mai presus de orice … cinstiți. Deși este posibil să se deschidă ochii, și poate chiar și un pic neplacut pentru a vedea “pe tine”, afișat pe un tampon legal sau pe ecranul unui computer, acesta poate fi doar catalizatorul necesar pentru implementarea schimbării. Ajustările necesare pentru a scurta coloana de pasive și pentru a vă lărgi cotizațiile.

Scopul exercițiului “T” este de a folosi acest lucru ca un instrument pentru a vă ajuta să vă deplasați spre succes la o rată mai rapidă. Așa cum vă dezvoltați coloanele, păstrați mereu țelul în spatele minții. Este adesea ușor să greșești calitățile ca active în toate domeniile vieții, care ar putea fi dezavantajoase pentru căutarea generală a succesului. De exemplu, Gerald este un om bine educat la mijlocul anilor ’30. El a fost mereu mândru de faptul că și-a făcut propriul drum în viață. El sa înscris la colegiu pe o bursă aproape plină, și-a plătit drumul prin două slujbe în școală și chiar a reușit să-și plătească cea mai mare parte a împrumuturilor pentru studenți. El a făcut toate acestea fără să ceară pe nimeni pentru nici o asistență.

Este acesta un activ sau o datorie? Suntem învățați că a fi suficient de sine este o trăsătură admirabilă, dar în căutarea succesului și a prosperității sale, trăsătura lui Gerald ar putea fi o răspundere gravă. În milionarul de minute, Robert G. Allen, și Mark Victor Hansen, stresul este construit ca un element esențial pentru a deveni un milionar luminat. Reticența lui Gerald de a căuta ajutorul altora ar putea fi extrem de dăunătoare succesului său, deoarece știm că nu putem fi toate lucrurile, nu putem rezolva toate lucrurile sau nu putem prevedea toate lucrurile. Modalitatea de creștere a probabilității de succes este combinarea activelor tuturor celor din echipă.

Gerald’s este doar o instanță a unei caracteristici puternice într-o zonă. Aceasta ar putea avea un set diferit de repercusiuni atunci când este aplicat unui alt scenariu. Deci, atunci când stați jos pentru a vă face “T”, țineți-vă intenția pentru dvs. că lista pe care o generați va fi pentru unicul scop al succesului și al prosperității. După cum arată Milionarul de un minut, “sunteți bogăția voastră”. Fără creativitatea care se află în spatele gândului care scântește ideea, nimic nu s-ar realiza. Creativitatea începe cu Y-O-U. Este timpul să descoperiți, să explorați și să celebrați bunurile care sunt esența dvs. și să acordați credit în cazul în care este datorată creditul.

Reply