Adevăratul tu!

Din ziua în care suntem născuți, părinții noștri și alți membri ai familiei ne cultivă. Pe măsură ce timpul zboară și ne dezvoltăm și ne maturizăm; ei merg chiar lângă noi. Cu toate acestea, pe măsură ce îmbătrânim, ne așteptăm să lansăm pe cont propriu cu puțin sau fără sprijin. Deși mulți au succes la emancipare, este destul de dificil pentru unii.

Cu atât de multă susținere și protecție ne-a fost acordată pentru o perioadă atât de lungă de timp; nu este de mirare de ce atât de mulți dintre noi învățăm să ne bazăm pe surse externe pentru a ne simți complet. Sursele externe pot poseda bunuri materiale, cum ar fi banii, hainele, mașinile etc. în timp ce mulți dintre noi se bazează pe acțiunile altor persoane, cum ar fi tratamentul sau opinia lor.

Permiterea surselor externe să determine starea noastră de spirit nu este cel mai înțelept mod de a merge. De ce? E simplu; dacă ne bazăm pe posesiunile materiale, atunci nu vom fi cu adevărat fericiți. Gândiți-vă la aceasta, va exista întotdeauna cineva care va avea mai mult decât voi, în timp ce oamenii vor avea defecte și propria lor perspectivă în general despre viață.

Pentru a vă simți bine trebuie să ne uităm în noi înșine, vă vedeți adevăratul sine în ciuda tuturor distragerilor și influențelor externe. Nu vreau să spun că nu ar trebui să salutăm sprijinul și compania celor dragi. Doar nu lăsați ideile lor să vă ghideze pe o rută diferită de cea pe care ar trebui să o luați. Realizați că aveți calități unice care merită explorate și stăpânite. Veți simți în curând mulțumiți și în pace cu voi. Cu siguranta un obiectiv mare pentru a ajunge la!

Reply